Ключов момент в пропърти мениджмънта на даден обект е изчисляването на месечна Такса за обслужване, която се дължи от наемателите заедно с фиксирания наем за наетите помещения. Таксата се изготвя за определен период и най-общо включва всички разходи за охрана, почистване, поддръжка и управление на общите части на сградата, както и други разходи, свързани с нормалното ѝ функциониране.

В края на периода фасилити компанията представя на наемателите действително направените разходи чрез метода „open book“ – най-прозрачната форма за отразяване на разходите. В зависимост от резултата се извършва доплащане от страна на наемателите или приспадане на надплатените от тях суми. На база действително направените разходи Такса обслужване може да бъде преизчислена за следващия период.

Гео фасилитис управлява и всички други разноски като плащане на комунални услуги и други плащания в тежест на наемателя, свързани със собствеността или ползването на наетите помещения.

За Контакти:

гр. София, ПК 1517, ул. Бесарабия № 108, Малка сграда, ет. 2

тел.: 02/ 904 25 06

ел. поща: office@geofacilities.com

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.