Идеята на свободния пазар на електроенергия е създаването на конкуренция по отношение на предлаганите цени, продукти и условия, с цел клиентите да избират сами доставчика си. Важна особеност на пазара е фактът, че мрежовият оператор остава непроменен независимо от избрания търговец.

От 2004 г. в България се осъществява поетапно отваряне на пазара на електрическа енергия. Първоначално пазарът беше достъпен единствено за най-големите индустриални потребители, а от 2012 г. възможност да сключват договори на свободния пазар имат и по-голямата част от средните и малки предприятия.

Основната полза от излизането на пазара е възможността за оптимизиране на разходите за ел.енергия. През последните две години предлаганите от търговците продукти се развиха значително и към момента клиентите имат възможност да договорят по-ниска цена без да поемат никакви допълнителни рискове или задължения.

Нашата компания предлага на клиента оценка от ползите при излизане на свободния пазар на електро енергия и съдействие при избора на търговец.

За Контакти:

гр. София, ПК 1517, ул. Бесарабия № 108, Малка сграда, ет. 2

тел.: 02/ 904 25 06

ел. поща: office@geofacilities.com

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.