Подгряването на битова гореща вода (БГВ) или климатизирането са едни от най-големите консуматори на енергия в една сграда. Оптимизацията на тяхната работа може да доведе до сериозни икономии за ползвателите. Но как можем да оптимизираме даден процес, ако не го познаваме добре? Именно тук на помощ идват модерните измервателни уреди, които дават възможност на фасилити мениджъра да свали енергийния профил на дадено съоръжение с честота на данните от 5 и по-малко минути. След като се съберат данни дори и само за 1 седмица, може да се вземат много по-адекватни управленски и технически решения относно самия консуматор.

Ние предлагаме различни подходи за сваляне на данни за енергийната консумация на даден консуматор, в зависимост от нуждите на клиента:

  • Временно монтиран smart meter, чиято честота на събираните данни е 5 минути. Данните може да се събират фаза по фаза или общо за съоръжението. Подходящ за моментна проверка на работата на съоръжението и анализ на графика му на работа;
  • Константно монтиран smart meter, чиято честота на събираните данни е 1 час, фаза по фаза, с памет за 1 година назад. Подходящ е за монтиране при съоръжения за БГВ, климатизация и др.

За Контакти:

гр. София, ПК 1517, ул. Бесарабия № 108, Малка сграда, ет. 2

тел.: 02/ 904 25 06

ел. поща: office@geofacilities.com

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.